De-a lungul istoriei umane și în toate domeniile de studiu, un lucru rămâne constant: tot ceea ce credem a fi sigur se va schimba. Atunci când apar idei noi care le risipesc pe cele vechi, în știință, sănătate sau orice alt domeniu, va exista întotdeauna o rezistență dură. În cazul în care mintea umană este bombardată, de ani de zile, cu sisteme de informare și credință care pretind că „acest lucru există“ este întotdeauna greu să-și asume o nouă perspectivă sau noi informații care indică o direcție diferită. Descoperirea oricărei informații spre schimbare va fi întotdeauna un moment interesant prin care putem trece, iar noi trăim acest lucru în prezent.

Una dintre aceste zone de schimbare dramatică este domeniul sănătății, așa cum lumea vede ceea ce ar putea fi numit o revoluție modernă de sănătate. Cu rata a bolilor în creștere în mod constant în fiecare an, oamenii sunt mult mai conştienţi de starea de sănătate decât erau înainte. Industria noastră modernă alimentară este expusă și modul în care se face mâncarea, ceea ce se întâmplă cu ea, ceea ce este pulverizat pe ea  și de unde vine au devenit informații esențiale pentru consumatorul modern.

Toate regulile noastre care formează percepția noastră de alimentație corectă provin din știința care este reglementată de companiile alimentare și farmaceutice mari. Ca rezultat, am fost induși în eroare în școli și în calitate de consumatori.

Efectele proteinelor?

Când întrebăm pe cineva de ce mănâncă carne sau de ce este atât de important acest aspcet, primul răspuns care îi vine în minte va fi, probabil, „proteine”. Ei bine, adevărul este că noi nu știm adevăratele efecte ale acestora. Informațiile noi care au apărut în urma unor cercetăriarată că strămoșii noștri erau aproape toți vegetarieni.

Deci, comportamentul nostru actual e bazează pe ideea că „lucrurile au fost întotdeauna în acest fel“ ar putea fi de fapt complet greșit, în ciuda faptului că acest lucru este consensul general acceptat de mase. Dar lucrurile se schimbă.

O parte din această schimbare în gândire vine nu numai din studiul de arheologie și industria alimentară modernă, vine din știința modernă, care a descoperit că proteinele animale tinde să creeze o stare de acid în organism, cunoscută sub numele de acidoză metabolică.

Acidoza metabolică are loc atunci când organismul produce prea mult acid și devine foarte acid. Acest lucru nu este benefic, mai ales atunci când vă gândiți la faptul că mulți experți avertizează împotriva unui organism acid și cred că o dietă alcalină poate, de fapt, trata cu succes cancerul.

Iată câteva semne pe care corpul le arată atunci când este prea acid și ceea ce se poate face. Aceste probleme pot rezulta, de asemenea, de la insuficienţa hepatică, cancer, medicamente prescrise, convulsii sau lipsa prelungită de oxigen, insuficiența cardiacă sau anemie severă.

Acidoza metabolică forțează organismul să compenseze prin eliminarea de calciu din oase pentru a neutraliza aciditatea crescută. De-a lungul timpului, toate acestea pot avea efecte grave și negative asupra sănătății osoase, iar studiile au demonstrat acest lucru. Știința ne spune că națiunile mari cu cazuri de fractură de şold şi osteoporoza au, de asemenea, un aport foarte mare de calciu. Având în vedere această corelație, precum și faptul că proteinele animale provoacă acidoză metabolică, suptul calciului din oase – în contrast direct cu ceea ce industria produselor lactate ar vrea să credem – este ușor de văzut că am fost induși în eroare.

Dacă cineva vă spune, „Am nevoie de proteine” și de aceea ei mănâncă carne, sunt dezinformați. Lasă-i să știe că nu avem nevoie de proteine ​​din carne să fim sănătosi, de fapt, este complet opus, că proteina pe bază de plante este o alternativă mai sănătoasă.

Potrivit Harvard Medical School, studiile confirmă beneficiile pentru sănătate a dietei fără carne. În zilele noastre, o alimentație pe bază de plante este recunoscută nu numai ca aport nutrițional suficient, ci și ca o modalitate de a reduce riscul pentru multe boli cronice.

Un studiu mai recent realizat de cercetătorii de la Harvard Medical School şi Massachusetts General Hospital a urmat mai mult de 130.000 de persoane timp de 36 de ani, monitorizând bolile, stilul de viață, dietele şi ratele de mortalitate.

Ei au descoperit că substituirea între 15g și 19g de proteine ​​animale, pentru legume, leguminoase, nuci și alte proteine ​​vegetale, a scăzut semnificativ riscul de deces precoce. Înlocuirea ouălor cu proteina pe bază de plante, de asemenea, a condus la 19% reducere a riscului de deces.

Cercetătorii au descoperit că un aport de 10% mai mare de carne a fost asociat cu o rată de mortalitate cu 2% mai mare și o șansă de 8% mai mare de deces cardiovascular.

Dietele bazate pe plante pot ajuta la prevenirea a peste 60% din decesele cauzate de boli cronice.

Unul dintre cele mai complete studii efectuate vreodată pe acest subiect este „Studiul China“, realizat de doctorii. T. Colin Campbell și Thomas Campbell. Descoperirile lor au arătat corelaţii directe între nutriţie şi boli de inimă, diabet și cancer, dovedind că culturile care se hrănesc în principal cu plante au un risc mai mic să existe cazuri ale acestor boli și că trecerea la o dietă bazată pe plante poate elimina cu succes bolile deja stabilite în corpul. Studiul China este recunoscut ca studiul nutrițional cel mai complet realizat vreodată cu privire la relația dintre dietă și boală.

Soul Rain – pentru o gustare sănătoasă

Încă din timpuri străvechi plantele, fructele şi legumele au fost întrebuinţate în prevenirea şi vindecarea multor boli! Uneori sunt folosit frunzele, alteori pulpa sau cojile, dar cele mai bogate în nutrienţi sunt seminţele. Soul Rain este o sursă importantă de nutrienți, deoarece conține 17 porții de fructe și legume, acizi grași esențiali Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu ajutorul cărora intensifică, funcţiile inimii, muşchilor, creierului, rinichilor şi sănătatea organismului în sine și ajută la mișcarea corespunzătoare a limfei în organism. Pentru a comanda acest supliment, intrați pe site de unde îl puteți achiziționa la un preț redus de numai 335 de lei. Comandați acum!

SOUL-RAIN-MARE