Este cunoscut faptul că folosirea plantei Aloe Vera este benefică pentru tratarea unei game variate de răni, iritații, arsură și alte probleme ale pielii, insă „planta imortalității”așa cum o numeau egiptenii, nu are numai aceste caracteristici vindecătoare. În plus, Aloe Vera poate fi consumată intern, da, ai auzit bine, pe cale orală și, mai mult, s-a dovedit că este foarte benefică atunci când este ingerată.

Cu un conținut de 200 de ingrediente naturale active inclusiv polizharide, vitamine, enzime, aminoacizi și minerale aceasta ajută la absorbția nutrienților esențial în corp.

The Journal of Environmental Science and Health afirmă că aloe este o plantă antibacteriană, antivirală și cu proprietăți anti-fungice care sprijină sistemul imunitar în curățarea corpului de toxine și patogeni invadatori. Acest dar frumos de la mama-natură are și alte caracteristici importante.

Mineralele

Aloe Este bogat în minerale necesare organismului precum calciu, magneziu, zinc, cron, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru și magneziu. Aceste minerale lucrează împreună și sprijină metabolismul.

Enzimele

Aloe Vera conține de asemenea enzime importante precum amilaze și lipaze care pot ajuta digestia, scăzînd nivelul dezahăr și grăsime din corp. Una dintre enzime, in mod particular, Bradykinase, reduce inflamația din corp.

Vitaminele

Un stiudiu de specialitate a demonstrat că aloe conține vitamina B12, de care organismul are nevoie pentru a produce celule roșii. Vegetarienii pot beneficia de acest lucru, din cauza faptului că dieta lor nu aduce aportul necesar de vitamine în corp.

Un alt studiu a relevat faptul că ingerarea acestei plante poate ușura absorbția vitaminei B12 în organism.

Vitamina B12 nu este singura care se găsește în aloe vera, pe lângă aceasta, conține vitamina A, C, E, acid folic, vitamina B1, B2, B3, B6.

Aminoacizi

Pe lângă vitaminele și mineralele pe care le conține, aloe vera include 20 din 22 de aminoacizi esențiali de care corpul uman are nevoie. Cel mai important, conține acid salicilic care luptp cu inflamația și bacteriile din corp.

Alte utilizări ale Aloe Vera

Știm că aloe vera este o sursă excelentă de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime necesare organismului, dar, pe lângă acestea, planta este perfectă pentru eliminarea toxinelor din stomac, rinichi, splină, vezică urinară și ficat și, de asemenea, protejează împotriva problemelor precum indigestie, stomac iritat, ulcer și inflamarea intestinului. Aloe întărește sistemul digestiv și eliberează durerea și inflamația, de aceea este foarte bun și în cazul artritelor.

Cum să consumi Aloe Vera?

Poți consuma aloe direct din plată, cel mai ușor și gustos mod este sucul de aloe, pe care multe magazine naturiste îl vinde. Frunzele de aloe pot fi stoarse și acasă. Sucul de aloe poate fi combinat și cu alte sucuri și, atât timp cât sucul este natural, vei beneficia de toate efectele pozitive ale acestei plante.

Aloe este o plantă versatilă, naturală și a tot vindecătoare foarte ieftină și eficientă. Poate fi crescută și acasă, în aproape orice condiții. Beneficiile sale nu are limite și poți integra această plantă în dieta proprie și vei vedea diferențele în starea ta de sănătate.

Aloe Vera – planta minune

Aloe Vera aduce multiple beneficii organismului uman, fiind un pansament gastric, normalizează tranzitul intestinal și menține sănătatea tubului digestiv. Sucul de Aloe Vera  furnizează organismului energie și îmbunătățește starea generală de sănătate. Puteți comanda produsul direct de pe site, la un preț de numai 100 de lei sticla. Cumpărați acum!

noni