De ce sunt atât de mulți oameni care se îmbolnăveasc tot timpul? De ce este boala în mod constant în creştere? O explicaţie pe care mulţi experţi o oferă mai departe este mediul. Trăim pe o planetă unde pur și simplu respirând aerul din orice oraş important este un pericol pentru sănătate. Produsele cosmetice, produse de ingrijire, precum şi produsele de uz casnic sunt pline cu substanțe chimice, iar produsele alimentare pe care cei mai mulți dintre noi le mâncăm au fost legate de mai multe boli.

Autofagia

Autofagie înseamnă autohrănire şi este un proces prin care organismul curăță diverse toxine și reciclează componentele celulelor deteriorate.

Gândiţi-vă că programul din corpul nostru de reciclare este înnăscut. Autofagia ne face mașini mai eficiente pentru a scăpa de piesele defecte, fără creşteri canceroase şi oprește disfuncţiile metabolice cum ar fi obezitatea şi diabetul.

Una dintre cele mai bune metode pentru detoxifierea sistemuluieste de a ajuta corpul în procesul de autofagie.

Exerciții

Exerciţiul este o modalitate foarte bună de a lupta împotriva bolii. Corpurile noastre sunt construite pentru mișcare, pe care mulți oameni nu o fac suficient. Milcarea fizică a fost demonstrat că distruge celulele canceroase, deoarece este un excelent mod de a stimula procesul de autofagie.

Studiile clinice au fost efectuate pentru a ajuta la detoxifierea oamenilor din Războiul din Golf, și în acest sens, rezultatele au arătat că, folosind o combinaţie de exerciţii fizice, sauna (detoxifiere prin transpiraţie), precum şi suplimentarea cu niacină, se maximizează eliminarea toxinelor prin piele. De asemenea, exercitiile fiziceduc la o creștere a fluxului sangvin și vasodilatației.

Postul intermitent

Un număr de oameni de știință au studiat aceste condiții de repaus alimentar de câteva zile, iar rezultatele sunt remarcabile. Un lucru pe care-l face cu siguranţă este stimularea autofagiei. Repausul alimentar are o serie de alte beneficii, inclusiv regenerarea de noi celule stem, lupta împotriva cancerului şi reducerea riscului de diabet şi boli de inimă.

Atunci când alimentarea cu combustibil către mitocondrii are loc când acestea nu au nevoie de ea, au loc scurgeri care sporesc specii reactive de oxigen ca radicali liberi, iar radicalii liberi sunt extrem de dăunători. Mitocondriile sunt sursa de alimentare a celulelor, iar acești radicali liberi le deteriorează.

Un studiu publicat recent a arătat ca ciclurile de repaus alimentar prelungit protejează împotriva deteriorării sistemului imunitar și, în plus, induce regenerarea sistemului imunitar. Cercetătorii au ajuns la concluzia că celulele stem trec,  datorită schimburilor de repaus alimentar, de la o stare de repaus vegetativ la o stare de auto-reînnoire.

Studiile clinice umane s-au efectuat cu ajutorul pacienților care au primit chimioterapie. Pentru perioade lungi de timp, pacienţii care nu au mâncat, au redus în mod semnificativ numărul de celule albe sangvine.

Aveți grijă ce mâncați şi monitorizați aportul de proteine

Consumul de fructe şi legume organice sănătoase este foarte important. Un factor de luat în considerare este aportul de proteine. Este important să verificați aportul de proteine ​​atunci când vorbim despre autofagie, pentru că prea multe proteine ​​vor închide autofagia, motiv pentru care s-ar putea să nu fie o idee rea de a limita aportul de proteine ​​la aproximativ 40-70 de grame pe zi, în funcție de greutatea corpului.

Soul Rain – potrivit pentru dieta de detoxifiere

Încă din timpuri străvechi plantele, fructele şi legumele au fost întrebuinţate în prevenirea şi vindecarea multor boli! Uneori sunt folosit frunzele, alteori pulpa sau cojile, dar cele mai bogate în nutrienţi sunt seminţele. Soul Rain este o sursă importantă de nutrienți, deoarece conține 17 porții de fructe și legume, acizi grași esențiali Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu ajutorul cărora intensifică, funcţiile inimii, muşchilor, creierului, rinichilor şi sănătatea organismului în sine și ajută la mișcarea corespunzătoare a limfei în organism. Pentru a comanda acest supliment, intrați pe site de unde îl puteți achiziționa la un preț redus de numai 335 de lei. Comandați acum!

soul