Problemele intestinale se manifestă prin simptome extremde neplăcute. Acest remediu natural va ține la distanțădiareea, constipația, flatulența excesivă, crampele, mișcările intestinale neregulate, consumul de energie, precum și un sistem imunitar slăbit.

Am putea spune că această rețetă este absolut uimitoare, la cât de bine funcționează, în general, și are avantaje incontestabile. Iată care sunt cele două ingrediente care curăță intestinul și oferă o stare de sanatate bună:

Kefirul

Această băutură răcoritoare este similară cu un iaurt natural de băut, dar conține bacterii benefice pentru intestin, precum și bacterii „probiotice”. Kefirul furnizează lactaza, o enzimă care consumă cea mai mare parte din lactoza rămasă după procesul de cultivare. Acesta poate fi alcătuit din lapte din următoarele surse: vacă, capră, oaie, nucă de cocos, soia sau orez. „Cerealele” kefirumuisunt substanțe gelatinoase albe sau galbene, ceea ce face acest ingredient unic, fiind singura cultura de lapte care are aceste caracteristici. Ia forma unor conopide mici, iar unele pot crește în foi plate de mărimea unei mâini. Semințele fermentează laptele și apoi sunt scoase afară.

Semințele de in

Având aspectul unor semințe de susan, însă de culoare maro, semințele de in au o serie de proprietăți benefice pentru sănătate. Ele sunt anti-bacteriene, anti-virale, anti-fungice, un antioxidant bun, care regenerează pielea și protejează inima și care este perfect pentru sănătatea intestinului gros. Dacă luați două linguri de semințe de in, acesta este echivalentul a cinci grame de fibre, un sfert din doza zilnică recomandată. Acestea oferă substanțe nutritive pentru bacteriile sănătoase din intestin, astfel încât pot ajuta colonulsă se curețe în mod corespunzător.

Iată o rețetă ușoară și foarte sănătoasă:

  • 1 lingură de semințe de in amestecată cu jumătatede pahar de chefir, înainte de micul-dejun și apoi înainte de culcare
  • bea cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi

Fa acest lucrutimp de o săptămână,iar apoi ia o pauză de câteva zile, pentru a-i oferi organismuluitimp să se obișnuiască. Vei observa rezultate uimitoare!

Aloe Vera – planta minune

Aloe Vera aduce multiple beneficii organismului uman, fiind un pansament gastric, normalizează tranzitul intestinal și menține sănătatea tubului digestiv. Sucul de Aloe Vera  furnizează organismului energie și îmbunătățește starea generală de sănătate. Puteți comanda produsul direct de pe site, la un preț de numai 100 de lei sticla. Cumpărați acum!

noni