Livrare

BioȘcoalaIubirii.ro expediază comenzile dumneavoastră prin intermediul: URGENT-CARGUS.

Costul transportului prin curier rapid Urgent-Cargus este de 20 RON către orice localitate din România pentru comenzi mai mici de 400 RON. Taxa unica indiferent de greutatea coletului sau destinaţia acestuia. Bioșcoalaiubirii.ro nu percepe nici o altă taxa suplimentară.

Comenzile cu o valoare mai mare de 400 RON beneficiază de transport GRATUIT.

Livrarea produselor comandate se efectuează într-un interval de 24h-48h lucrătoare din momentul expedierii comenzii în orice localitate din România.

Obs: Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucrătoare. Comenzile efectuate în zilele de Vineri după ora 15.00, Sâmbătă şi Duminică, vor fi expediate în cursul zilei de Luni.

Care sunt termenele de livrare? Termele de livrare sunt între 24-48 de ore lucrătoare din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificări din motive ce nu pot fi prevăzute (calamităţi, inundaţii, înzăpezirii,blocaje, etc), sau datorită modului de organizare şi logistica a firmei Cargus.

Este datoria noastră să vă anunţăm că orice termen de livrare sau promisiune oferită direct Dumneavoastră de către reprezentanţii firmei de curierat rapid Cargus sunt relative şi trebuie considerate ca atare. Ne cerem scuze în faţa tuturor clienţilor noştri faţă de care nu ne-am putut ţine 100% promisiunile, din motive ce nu ţin de organizarea companiei noastre, ci de modul în care angajaţii firmei de curierat rapid Cargus înţeleg/reuşesc să îşi facă datoria faţă de clienţi. Ne străduim să vă oferim produse de calitate, însoţite de un transport la preţ rezonabil şi credem că de cele mai multe ori reuşim, mai ales dacă avem înţelegerea dumneavoastră.

Cum procedăm pentru a obţine informaţii legate de colet?

Este simplu.Pentru a afla informaţii despre livrarea unui colet vă rugăm verificaţi dacă aţi primit de la noi prin e-mail numărul de AWB şi data acestuia. Dacă acestea au fost trimise înseamnă că livrarea a plecat de la noi şi orice informaţii se pot obţine numai de la firma de curierat rapid Cargus, la numerele de telefon 0219330 (Bucureşti) şi 0219282 (Provincie), comunicându-le numărul şi data AWB-ului din email. De asemenea puteţi contacta direct curierul, sunând la numărul de telefon primit în SMS ul pe care firma Cargus îl trimite la numărul de telefon trecut în comandă.

În momentul când aţi primti AWB-ul comanda nu mai poate fi anulată, deoarece coletul a intrat în posesia firmei Cargus care îşi urmează fluxul zilnic de livrări şi deja a făcut taxarea către firmă Bioscoalaiubirii.ro a transporului ce urmează a fi efectuat.

Documentele legale (factură) vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda (în plicul transparent sub formularul de AWB- nota de transport) în cazul în care aţi solicitat acest lucru. Vă rugăm să verificaţi comenzile şi să sesizaţi în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus este obligată să vă întocmească o chitanţă cu suma de achitat (suma de pe factura) în cazul comenzilor cu plata ramburs. Dacă nu aţi primit chitanţa respectivă vă rugăm să o solicitaţi de la persoana care va face livrarea.

În momentul recepţionarii coletului vă rugăm să verificaţi integritatea coletului primit. Comanda trebuie să ajungă în ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu însemnele Cargus şi niciodată în saci de culoare neagră sau altfel de ambalaje. Dacă coletul prezintă urme de deteriorare, este murdar, rupt, tăiat, desigilat, boţit sau ud refuzaţi primirea coletului, deoarece compania noastră nu a expediat niciodată vreun colet sub această formă. Se va întocmi un proces verbal potrivit acestei situaţii. De asemenea vă rugăm să ne anunţaţi telefonic cât mai repede în cazul acestei situaţii pentru a lua la cunoştinţă şi a rezolva cât mai repede cu incidentul creat.

Shares