Sistemul limfatic este o parte adesea trecută cu vederea, însă foarte importantă a corpului uman. Mai jos veţi găsi cele mai frecvente întrebări și cele mai imăprtante infromații despre sistemul limfatic. Când veţi înţelege cum funcţionează acesta, veți înțelege modul în care trebuie să vă protejați sănătatea.

Care sunt cele două fluide principale ale corpului?

 În plus faţă de 100 de trilioane de celule, corpul are două fluide principale – sânge și limfa. Sângele reprezintă 25% din fluidele corpului şi limfa 75%. Pocniți un pustulă suculentă și veți vedea ambele fluide.

Întotdeauna amintiți-vă: Celulele din corpul nostru sunt la fel de sănătoase precum sunt și cele două fluide din corpul nostru.

Când ne vom îmbunătăţi dieta şi stilul de viaţă, atunci se va îmbunătăți și sănătatea în mod natural.

Care este sistemul limfatic?

Sistemul limfatic este sistemul de canalizare al organismului și o parte principală a sistemului imunitar. Acesta este alcătuit din capilare și sistem vascular, care sunt separate de sistemul sangvin. În termeni foarte generali, sângele ar fi considerat „bucătărie”, iar limfa, „baie”. Sângele hrănește celulele și limfa curăță celulele.

Cum sunt deșeurile eliminate din organism?

Fluidele limfatice (care colectează deșeuri celulare) curg prin vasele limfatice la rezervoarele septice (numite ganglioni limfatici) și apoi la organele corpului eliminatoare (rinichi, colon, plămâni și piele) pentru eliminarea deșeurilor.

Care sunt ganglionii limfatici?

Corpul are 600-700 ganglioni limfatici localizați în tot corpul. Câteva exemple cunoscute ale ganglionilor limfatici sunt amigdalele, polipii și apendicele. Dacă ați avut vreodată ganglionii limfatici umflați la nivelul gâtului, puteți înțelege acest concept. Toate deșeurile, inclusiv deșeurile celulare și a celulelor deteriorate din organism trebuie să intre în ganglionii limfatici, să fie defalcate și neutralizate înainte ca acestea să fie eliminate. Dacă nu aveți acești ganglioni limfatici este mai greu pentru corp ca să elimine aceste deșeuri.

Care sunt rezultatele fizice ale deșeurilor acide celulare acumulate?

Unele rezultate fizice ale unui sistem limfatic susținut includ: acnee, abcese, chisturi, tumori, polipi, mătreaţă, dermatită, psoriazis, eczeme, sâni fibrochistici, ovare polichistice, rinichi polichistici şi prostată mărită. Veți observa probleme ale pielii în cazul în care rinichii nu elimină deșeurile celulare în mod adecvat, deoarece pielea este al treilea rinichi al organismului.

* Amintiți-vă: Ceea ce nu eliminați veți acumula astfel încât trebuie să vă mișcați limfa!

Ce înseamnă mișcarea limfei?

Prin mișcarea limfatică se desfundă organismul și permite o mai bună funcționare a fluxului limfatic la nivelul țesuturilor. Acest proces permite organismului să dizolve pietre, calcificări, chisturi. Prin creșterea eficienței fluxului limfatic, mai multe substanţe nutritive sunt livrate la celule, crescând astfel  funcția regeneratoare și capacitatea organismului de vindecare.

Cum îmbunătățesc canalele corpului meu de eliminare și de mișcare a limfei?

Cel mai bun mod de a îmbunătăți canalele eliminatoare ale corpului este de a alcaliniza organismul prin consumul de fructe nepreparate, organice, coapte și legume, în special fructe de curățare, cum ar fi strugurii, citricele și pepenii.

Cum pot să știu dacă limfa este în mișcare?

Puneți urina într-un pahar transparent și priviți-o. Puteți vedea sedimente (pete mici și firele de mucus). Acestea sunt semne că deşeurile acide celulare se deplasează în afara corpului. Acest proces poate dura câteva săptămâni până la peste un an, în funcție de fiecare situație în parte. Veți vedea o corelație directă cu îmbunătățirea problemelor de piele odată ce vedeți sedimentele, deoarece rinichii filtrează mai bine.

Ce factori contribuie la un sistem limfatic susținut?

Un stil de viaţă acid este cel mai periculos factor care contribuie la un sistem limfatic stagnant, deshidratat. Un stil de viață acid include consumarea în execes alimentelor acide, cum ar fi alimentele procesate, alimentele gătite, lactate, proteine ​​animale, alimente prăjite, precum și consumul de băuturi acide, cum ar fi cafeaua, alcoolul, sifon şi băuturi sportive. Alţi factori sunt fumatul, drogurile și stresul. Astfel de factori creează inflamația și inflamația duce întotdeauna la sănătate precară.

Soul Rain – sursa zilnică de sănătate

Încă din timpuri străvechi plantele, fructele şi legumele au fost întrebuinţate în prevenirea şi vindecarea multor boli! Uneori sunt folosit frunzele, alteori pulpa sau cojile, dar cele mai bogate în nutrienţi sunt seminţele. Soul Rain este o sursă importantă de nutrienți, deoarece conține 17 porții de fructe și legume, acizi grași esențiali Omega 3, Omega 6 și Omega 9, cu ajutorul cărora intensifică, funcţiile inimii, muşchilor, creierului, rinichilor şi sănătatea organismului în sine și ajută la mișcarea corespunzătoare a limfei în organism. Pentru a comanda acest supliment, intrați pe site de unde îl puteți achiziționa la un preț redus de numai 335 de lei. Comandați acum!

 soul