Termeni și condiții

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢILOR

Utilizarea (vizitarea sau cumpărarea de produse) site-lui BioScoalaIubirii.ro implica acceptarea unor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând pe site-ul nostru.

ATENŢIE

Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveţi obligaţia să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi afecţiuni medicale sau suferiţi vreo boală, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.

Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

INTRODUCERE

Acest site este întreţinut şi administrat de SC PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL.

SC PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL are sediul în Bucuresti, str. Giuseppe Garibaldi 24, sectorul 2. Adresa de email este contact@BioScoalaIubirii.ro. Este înmatriculata la Registrul Comerţului sub numărul J40/8417/20.07.2012, codul fiscal este 30456948 şi are contul RO85RNCB0752128427570001 deschis la BCR.

DREPTURI DE MARCĂ

Numele BioScoalaIubirii.ro şi logo-ul BioScoalaIubirii.ro sunt mărci înregistrate de către SC PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL constituie infracţiune ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conţinut al site-ului BioScoalaIubirii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea BioScoalaIubirii.ro şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul BioScoalaIubirii.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂŢILOR

PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalităţi decât cele recomandate a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Site-ul BioScoalaIubirii.ro şi materialele aferente sunt folosite “aşa cum sunt” şi “atât cât sunt disponibile” fără garanţii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele BioScoalaIubirii.ro sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare.

PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial său integral site-ul, de a reproduce parţial său integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL, fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încălca drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL are dreptul de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. Firma PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publică, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societăţii PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL şi afiliaţilor/asociaţilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licenţă dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

CONDIŢII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanţei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanţă “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semnă şi trimite de către Dumneavoastră prin curier la adresa: str. Garibaldi, nr. 24, București. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original doar prin curierul Cargus folosit la livrarea comenzii. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. SC PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL se obliga să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile de la data denunţării de către Dvs a contractului.

Orice conflict apărut între PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compententa instanţelor româneşti.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării şi lansării comenzii, clientul accepta fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul BioScoalaIubirii.ro vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc că datele dvs cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societăţii S.C. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL. şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta. Toţi cei care au furnizat adresa de email în accepţiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizată. Scopul colectării datelor dvs de către PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL. este transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing de pe site-urile administrate de PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL., efectuarea de statistici interne, fără alte obligaţii din partea PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL.

PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenţei contului persoanei vizate, iar ulterior ştergerii contului persoanei vizate, S.C. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL va transforma datele cu caracter personal în date anonime şi le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenţa a societăţii. Datele dvs. sunt destinate utilizării de către PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL şi nu vor fi dezvăluite terţilor. PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenţie asupra datelor (art 14); dreptul la opoziţie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiţiei (art 18).Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată şi trimisă la punctul de lucru PROCONSULTING PROFESIONAL EVENT SRL din București, Str. Garibaldi, nr. 24. Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Shares